Tree Motion Boomverzorging

Tree Motion Boomverzorging regio Haarlem / Amsterdam
 

Tarief overzicht / kosten boomverzorging

Transparante Kosten voor de werkzaamheden

Bij Tree Motion geloven we in eerlijkheid en transparantie als het gaat om de kosten van uw project. Onze offertes zijn gebaseerd op verschillende factoren om ervoor te zorgen dat u precies weet wat u kunt verwachten.

De kosten van uw project worden bepaald door de complexiteit van het werk en de specifieke omstandigheden op uw locatie. We houden rekening met zaken zoals:

Moeilijkheidsgraad van het Werk: Als het werk complex is en speciale vaardigheden vereist, kan dit de kosten beïnvloeden.

Ruimte om te Werken: De beschikbare ruimte voor onze boomverzorgers kan invloed hebben op de prijs. Beperkte toegang kan meer tijd en dus meer kosten vergen.

Groenafval afvoer: Wil je dat we het groenafval afvoeren? Dan berekenen we dat in de offerte mee.

Toegangs mogelijkheden: Moeten we materialen door een tuingang of zelfs het groenafval door het huis afvoeren? Dit kan extra kosten met zich meebrengen.

Onze offertes zijn gebaseerd op een uurtarief van €69,- excl. BTW per uur per boomverzorger. Daarnaast worden kosten voor eventuele huur van materialen, zoals hoogwerker of versnipperaar, in de offerte meegenomen. We nemen ook de kosten voor het afvoeren van groenafval en eventuele parkeerkosten in de offerte mee.

Bij Tree Motion willen we ervoor zorgen dat u een duidelijk beeld hebt van de kosten voordat we aan het werk gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat, zodat u precies weet wat u kunt verwachten voor uw boomverzorgingsproject.